Adres

Hotel De Foreesten B.V.
Gortelseweg 8
8076 PS Vierhouten
Nederland
KvK: 81743467
BTW: 862203788B01

Contact

+31 (0) 577 745 150
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Routebeschrijving

Met de auto

Vanaf A30:

Vanaf de A30 neemt u de afslag naar de A1, dan neemt u de afslag 18 naar de Kootwijkerweg op de N302. Dan bevindt Bob ijs zich aan de linkerkant van u, daar rijdt u rechtdoor. Dan neemt u op de eerstvolgende rotonde de eerste afslag naar rechts, en dan blijft u op de N310 rijden. Dan ziet u op een gegeven moment autobedrijf Franken waar u rechtdoor gaat, totdat restaurant het Edelhert u aan de linkerkant bevindt en daar slaat u rechtsaf naar de Sluiterweg. Als u op de Sluiterweg rijdt, rijdt u rechtdoor totdat u op de Vierhouterweg bent. Als u daar bent, rijdt u alsmaar rechtdoor. Herberg Tante Sjaan bevindt zich dan aan de linkerkant van u en als u rechts afslaat ziet u hotel de Foreesten.

Vanaf A28:

Vanaf de A28 slaat u linksaf naar de Elspeterweg N310. Dan rijdt u helemaal rechtdoor totdat u stichting Philadelphia zorg ziet aan de linkerkant. Dan slaat u de eerste weg linksaf, dan komt u op de Nunspeterweg. Dan bevindt zich aan de rechterkant de Tinq benzinestation. Als u dat voorbij bent slaat u rechtsaf de Gortelseweg op naar hotel de Foreesten op nummer 8.

Openbaar vervoer

Vanaf uw huidige woonplaats vertrekt u met de trein naar Amersfoort centraal. Vanaf daar pakt u de trein richting Zwolle, waar u uitstapt bij station Nunspeet. Vanaf station Nunspeet pakt u de bus richting Apeldoorn via Elspeet waar u uitstapt bij Vierhouten centrum. Dan bent u in het centrum van Vierhouten.

- Loop naar het zuidoosten op de Ganzenakkers, richting de Elspeterbosweg.

  • - Sla linksaf naar de Elspeterbosweg.
  • - De Elspeterbosweg draait iets naar rechts en wordt de Gortelseweg.
  • - De Elspeterbosweg draait iets naar rechts en wordt de Gortelseweg.
  • - Je bestemming bevindt zich aan de rechterkant (Hotel de Foreesten Gortelseweg 8)

Contact opnemen

Vragen? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen via de contactinformatie op deze pagina of het contactformulier hieronder gebruiken.

Stuur een e-mail. Alle velden met een asterisk (*) zijn verplicht.